Er zijn bepaalde dingen die elke man in zijn kast moet hebben. Nee, we hebben het niet over je verzameling grafische tees of die ene gescheurde spijkerbroek die je weigert weg te doen. We hebben het over de tijdloze stukken die elke goed geklede man zou moeten hebben.

Van een geweldige blazer tot een veelzijdig wit overhemd, dit zijn de garderobestukken waarmee je elke gelegenheid aankunt.

#1 Een goed passende blazer

Een blazer is een must-have in de garderobe van elke man. Of je hem nu draagt voor een sollicitatiegesprek of een avondje uit, met een goed passende blazer zie je er altijd scherp uit. Als je er nog geen hebt, raden we je aan te investeren in een klassieke marinewollen blazer. Je zult er veel plezier van hebben en hij raakt nooit uit de mode.

#2 Een veelzijdig wit overhemd

Een wit overhemd is een ander onmisbaar kledingstuk dat elke man moet hebben. Het is veelzijdig, makkelijk aan te kleden en kan het hele jaar door gedragen worden. Als je er nog geen hebt, raden we je aan te investeren in een getailleerd wit overhemd. Het zal je vele jaren goed van pas komen.

#3 Een paar donkere denim jeans

Elke man moet een goede donkere spijkerbroek in zijn kast hebben. Je kunt ze omhoog of omlaag kleden en ze zijn perfect voor elke gelegenheid. Als je nog geen jeans hebt, raden we je aan te investeren in een slim-fit jeans in een donkere wassing. Ze passen overal bij en geven je een scherpe uitstraling, waar je ze ook bij draagt.

#4 Een maatpak

Iedere man zou ten minste één maatpak moeten bezitten. Of je het nu nodig hebt voor je werk of voor speciale gelegenheden, met een goed passend pak zie je er altijd op je best uit. Als je er nog geen hebt, raden we je aan te investeren in een klassiek zwart wollen pak. Je zult het vele jaren kunnen dragen en het zal nooit uit de mode raken.

#5 Een paar geklede schoenen

Elke man heeft minstens één paar geklede schoenen in zijn kast nodig. Of je ze nu draagt voor je werk of voor een speciale gelegenheid, ze zorgen er altijd voor dat je er gepolijst en verzorgd uitziet. Als je nog geen paar hebt, raden we je aan te investeren in klassieke zwarte oxfords of loafers. Ze passen overal bij en gaan jaren mee als je ze goed verzorgt.

 #6 Een casual button-down overhemd

Een casual button-down overhemd is een must-have voor elke mannengarderobe. Het is veelzijdig, comfortabel en kan, afhankelijk van de gelegenheid, op- of afgekleed worden. Als je er nog geen hebt, raden we je aan te investeren in een geruit flanellen overhemd of een Oxford overhemd. Ze zijn allebei uiterst veelzijdig en voegen wat broodnodige persoonlijkheid toe aan je garderobe.

#7 Hippe sneakers

Sneakers zijn niet altijd in stijl en soms is het moeilijk om een paar te vinden dat er goed uitziet en comfortabel aanvoelt. Daarom zijn wij zo’n fan van de sneakers van xSensible. Ze hebben de reputatie hip, stijlvol en comfortabel te zijn, en ze zijn er in een groot aantal kleuren en stijlen. Dus als je op zoek bent naar een nieuw paar sneakers, raden we je van harte aan om eens naar een paar xSensible sneakers te kijken. Geloof ons, je voeten zullen je dankbaar zijn.

Conclusie

Het komt erop neer dat als je goed gekleed wilt zijn, je deze essentials in je kast moet hebben. Natuurlijk zijn er altijd andere items die aan de mix kunnen worden toegevoegd, maar deze basics geven je een solide basis voor elke outfit. Dus waar wacht je nog op? Klaar om je garderobe te upgraden? Begin dan in ieder geval al vast met onze lijst van must-haves voor elke mannenkast!

Bedankt voor het lezen!